Forside Nyheder

Libratone lancerer nyt musiksystem med AirPlay


Libratone lancerer nyt musiksystem med AirPlay


Libratone har høstet mange roser for sin trådløse lyd. Nu er den danske audiovirksomhed klar med et high-end musiksystem til stuen, hvor musikken leveres via AirPlay


Én højttaler erstatter dit gamle stereoanlæg. Libratone Lounge ? et helt nyt musiksystem fra Libratone har masser af kraftoverskud til at fylde din stue med suveræn lyd. Med Apples AirPlay® -teknologi kan du streame musikken trådløst fra dit iDevice eller Mac/PC uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.


“Vi laver lyd som matcher den moderne livsstil, og AirPlay-teknologien rammer plet i vores filosofi om at befri lyden. Det forekommer nærmest helt magisk at have fuld kontrol over ens musik og lyd, uden brug af kabler, og vi er sikre på at trådløs lyd er fremtiden. Det er derfor, vi tog teknologien til os som nogle af de første på verdensplan”, siger Fritz Andersen, CEO hos Libratone.


Libratone Lounge er også udviklet til at få den bedste totaloplevelse ud af dit TV. For i takt med at vores fjernsyn bliver tyndere og tyndere, er lyden blevet dårligere og dårligere. Med Libratone Lounge fyldes hele rummet med lyd, og du vil opleve stemmer, musik og effekter med en klarhed og tyngde du længe har savnet.


“Med Lounge har vi ønsket at skabe et musikmøbel som kan erstatte det gamle stereoanlæg og surroundsystem, og samtidig give dit TV den gode lyd tilbage uden at fylde din stue med kabler og ekstra fjernbetjeninger”, forklarer Fritz Andersen.Én højttaler fylder stuen med lyd


Inde i Libratone Lounge sørger high-end enheder for at fodre dine film og musik med klar og fyldig lyd. Baseret på teknologier som normal kun ses i langt dyrere lydanlæg, leverer hele fem separate forstærkere en udgangseffekt på op til 150W. Samtidig giver opdateret Digital Signal Processing (DSP) krystalklar mellemtone og diskant, og hurtig og præcis basgang. Men den helt store hemmelighed bag den suveræne lyd er Libratones egen, patenterede FullRoom®-teknologi, som spreder diskant og mellemtone både fremad og ud til siderne, og på den måde får Libratone Lounge til at spille som et akustisk instrument.


– Et traditionelt stereoanlæg med to højttalere skubber lyden fremad i én retning. Dette giver et lille, såkaldt ?sweet spot? i midten af rummet, mens lyden i andre områder i rummet opleves diffus. Vores patenterede FullRoom-teknologi udvider dette ?sweet spot? ved at lade lyden reflektere fra rummets vægge, hvorved der skabes et langt større område, hvor musikken opleves levende. I modsætning til de kendte kompaktsystemer udvides lydbilledet endda, når man kommer på afstand af højttaleren, forklarer Jes Mosgaard, CTO hos Libratone.


Én app, fuld kontrol


Libratone Lounge er et ‘made-for-Apple’ produkt. Det betyder, at den kobler sig på din iPhone, iPad eller iPod touch helt problemfrit, og downloader du den gratis Libratone Lounge-applikation i Apples App Store, får du endnu flere trådløse fordele. App?en forbedrer nemlig din lydoplevelse yderligere ved at give dig mulighed for at justere lyden alt efter hvor du har placeret højttaleren ? alt sammen via AirPlay-forbindelsen. Med andre ord kan du altså få Libratone Lounge til at spille med et lydbillede, der passer præcist til indretningen af din stue. Sidst, men ikke mindst kan du med App?en fremover opdatere højttaleren trådløst med nye funktioner i takt med at Libratone frigiver disse.Klassisk skandinavisk design


Lige som sine Libratone familiemedlemmer er Loungen formgivet i linje med klassisk skandinavisk design, og med sit minimalistiske udtryk og kvaliteten af de anvendte råmaterialer kan Libratone Lounge bedst beskrives som et musikmøbel.


“Med vores nye musiksystem gør vi endegyldigt op med myten om at god lyd kommer fra store sorte kasser. Den opfattelse er et levn fra 90?erne. Libratone Lounge har kræfter nok til at være husets primære lydkilde, vel at mærke uden at fylde din stue med kabler og klodset design”, siger Fritz Andersen


Libratone Lounge fås i Apple Stores og Apple Online Stores fra september 2011 og koster fra 8.999 kroner.


Kilde: Pressemeddelse, Libratone

Annonce:
Forrige artikelTEST: Sonos PLAY:3
Næste artikelBeoSound 5 får en lillebror
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.