Forside Nyheder

YouSee Web-TV til smartphone og tablet


 


Efter sommer kommer YouSee Web-TV ind på de mobile enheder som smartphones og tablet-computere.


Har du YouSee derhjemme, både TV og bredbånd, så kender du sikkert allerede deres Web TV. Det er TV-signaler via internettet, som i dag kan ses fra en browser på computeren.


For YouSee kunder med både TV+bredbånd er det gratis at bruge hjemme på husets netværk. Alternativt kan man købe adgang udefra, så der kan kigges med fra hele landet.


Recordere.dk erfarer at YouSee snart er klar med en udvidelse til denne service, så den også vil omfatte smartphones og tablet-computere. Dermed bliver det muligt at se YouSee Web TV fra de mobile enheder.


Hos YouSee er man endnu fåmeldte om det kommende mobil-tv, og det har ikke været muligt at få bekræftet om der bliver tale om applikationer (Apps) eller en ren internetbaseret løsning (eksempelvis via HTML5).


De er heller ikke meget for at afsløre endnu, om det vil udkomme til alle platforme fra starten, men vi fik denne kommentar:“Vi har generelt stor fokus på mobile enheder, og vi udvikler i øjeblikket både på apps til iPhone, iPad og Android – samtidig med at vi er opmærksom på, at udviklingen også kan være drevet af mere åben browser-adgang fra disse devices. Det eneste, der ligger fast er, at vi vil åbne for live-streams til mobile enheder til efteråret.” fortæller pressechef i YouSee Ib Konrad Jensen til recordere.dk


Det nuværende YouSee Web TV kan ses på adressen yousee.tv


 

Annonce:
Forrige artikelNortel-patenterne er solgt
Næste artikelMUX8 skal bruges til TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.