Forside Nyheder

Bilka: Vi fortsætter gerne med Sonos


Hele Sonos produkt familie. Tryk på billedet for et større


 


Sonos i Danmark


Det er ikke en enlig kampagne. I det omfang at Bilka kan skaffe varene, vil der være Sonos i deres netbutik.


Priskrigen udeblev. Det blev aligevel ikke som sidst, dengang i februar hvor Bilka og HiFi-Klubben gik i åben krig om prisen på Sonos S5 (nu PLAY:5).


Men det betyder ikke at det er slut med konkurrencen på Sonos herhjemme, for Bilka fortsætter, også med det bredere sortiment.


 


Fem spørgsmål til Bilka


Christian Toft, Product Manager i Dansk Supermarked A/S svarer:1. Hvordan oplever i interessen om Sonos ?


“Sonos er et godt kvalitetsprodukt, så derfor er interessen naturligvis også høj når vi kan sælge det til billigere end vejledende priser.”


 


2. Er Sonos noget i fremadrettet fast vil have på jeres netbutik ?


“I det omfang at det er muligt at skaffe, ja.”


 


3. De lavere priser, er det et tegn på at i tror på en varig interesse for produktet, eller bare et trækplaster til andre produkter i jeres netbutik ?


“Vi tror på den varige interesse for Sonos i Bilka.dk og det vil i fremtiden ikke kun være Sonos produkter vi forventer at kunne tilbyde billigere til kunderne.”


 


4. Planlægger i at lave showrooms med det i jeres butikker ?


“Nej, det vil kun være online salg.”


 


5. Har i støtte fra Sonos i salget af disse produkter, og kan jeres leverandør garantere uendelige leverancer, hvis interessen er til det ?


“Ingen kommentar.”


 


Priskrig ?


Vi spurgte også Bilka, om der er udsolgt når det nuværende lager er afsat. Det er der ikke, der kommer mere Sonos ind på hylderne allerede om få dage.


Men altså kun i Bilkas online-butik, ikke ude i de enkelte Bilka varehuse.


Bilka har en målsætning om at være billigst på nettet herhjemme. Og det har de indtil videre fået lov til. På spørgsmålet om de vil forsvare den målsætning, hvis det ender i en priskrig igen, lød svaret: Ja!


 

Annonce:
Forrige artikelTV 2 åbner website om abonnementsbetaling
Næste artikelAKG: Vores 3-vejs høretelefoner er et mesterværk
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.