Forside Nyheder

Google TV til Europa i begyndelsen af 2012


 


Google TV


Google TV har indtil videre kun været tilgængelig i Nordamerika, men til næste år kommer det til Europa.


Google TV er Googles TV-univers, med internet tjenester, video on demand mm. Indtil videre har det dog kun været tilgængelig i USA, og det med begrænset succes.


Det blev nok også oversolgt fra starten. Salgstaler omkring den perfekte kombination af TV og internet, virkede ikke nær så imponerende når man først fik det hjem i stuen. Hverken anmeldere eller forbrugere var begejstrede, og forleden skar Logitech prisen på deres Google TV boks ned til blot $99 (mod tidligere $249).


Kritikken af Google TV gik bl.a. på at systemet leverede en usammenhængende, halvfærdig og kompliceret brugeroplevelse.


Google TV en fiasko


 


Ny version på vej


Google giver dog ikke op. De vil markedet for Smart TV også.


Bestyrelsesformand hos Google Eric Schmidt, fortalte lørdag under TV-festivalen i Edinburgh, at Google “absolut er forpligtet” til Google TV, og forventer mange flere partnere snart.


Udover Logitech er Sony partner, og har leveret TV med indbygget Google TV til det amerikanske marked. Samsung har også tidligere vist interesse for Google TV, og havde en enkelt prototype med på standen under CES udstillingen tilbage i januar.


Google arbejder på en helt ny version af Google TV, til lancering i USA dette efterår.


Nu kommer der apps til Google TV


 


Europa til næste år


Allerede om 6 måneder forventer Google at være klar til Europa, ihvertfald de første lande.


Men hvis de allerede har en plan for udrulning på dette kontinent, kom de dog ikke nærmere ind på detaljerne under TV-festivalen i Edinburgh. Jo, de lovede at Storbritanien har høj prioritet, men det var vel ventet. Både pga. landets størrelse og placeringen af Edinburgh på landkortet.


Mere interessant bliver at se, hvorvidt Google satser på en tilstedeværelse for Google TV i hele Europa og dermed også Danmark.


Google TV kan blive fælles TV platform


 


Kilde: Reuters

Annonce:
Forrige artikelValget: Piratpartiet mangler underskrifter
Næste artikelSonos tilbage i Bilka – Ny priskrig ?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.