Forside Produkter HiFi & Surround

Hovedtelefoner til 46.000 kroner


 


Stax SR-009


Hvis du har 46K kr i overskud, og elsker at lytte til god musik alene, så er du måske kandidat til Stax nye topmodel.


Stax introducerer nu den ultimative hovedhøjttaler, i form af Stax SR-009. Stax SR-009 er kulminationen af årelang udvikling hos Stax, med det formål at sætte helt nye standarder for hovedtelefoner.


Men prisen er også derefter. Importøren fortæller:


Stax SR-009 er på mange måder et teknologisk gennembrud i hovedtelefon produktion. Membranen er blevet endnu tyndere gennem brug af en ny high polymer film der er yderligere forstærket, samtidig med at den er endnu tyndere end nogen membran tidligere brugt af Stax.


Stax har også udviklet nye elektroder, i form af MLER elektronder (Multi Layer ElectRodes). Disse er blevet udviklet for at sikre en plan bevægelse af hele membranen. Målet for en elektrode er jo at sikre uendelig tyndhed og fladhed, samtidig med at de skal have lav resonanse, høj lyd transmission etc.


Disse modsatrettede krav, gør udviklingen af elektroderne ekstremt kompleks, men er i Stax SR-009 gennemført ved at opnå en ekstrem ensartethed af elektroderne gennem brug af fotografisk ætsning, gennem en ny process der sikrede optimal køling under forarbejdningen.


?Kabinettet? til hovedhøjttalerne er formet i aluminium for at sikre minimum resonanser og vibrationer, samtidig med at monteringen af hovedhøjttalerne er præcis og fast, og således sikrer detalje gengivelse og dynamik på et uhørt højt niveau.


Selv kablet der bruges på hovedhøjttaleren, er specielt udviklet til Stax SR-009, og er et 6 nines kobber kabel der er sølv coated, og designet specielt til at drive de høje spændinger i en Stax hovedtelefon.


Hovedbåndet på Stax SR-009 er også et nyt design, lavet for at sikre perfekt tilpasning til ethvert hoved.  Dette fokus på komfort går igen i selve ørepuderne, hvor der bruges skind i  et uhørt høj kvalitet kombineret med en pude i skum i den helt rigtige elasticitet, alt sammen for at sikre komfort udover det sædvanlige.


Stax anbefaler at SR-009 bruges med SRM-007t eller SRM-727, og i kombination sikres en gengivelse som selv efter Stax standarder er uhørt når man bruger SR-009. Det første man bemærker er den uhørt luftige gengivelse, så bemærker man det ekstreme detaljerings niveau, men samtidig den letflydenhed og musikalitet der binder det hele sammen, og gør at man kan høre på SR-009 i timevis, hvilket også har været et mål for Stax gennem udviklingen.


Dynamik, tonal balance, stereoperspektiv og 3D gengivelse er også på ultimativ reference niveau, og Stax SR-009 er designet til at være den sidste hovedtelefon man køber !


Stax SR-009 koster kr. 29.995,-


Hertil kommer så en matchende driverforstærker, som f.eks SRM-007 til kr. 15.995,- eller SRM-727II.


   


Kilde: HiFiFreaks pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelFacebook Places checker ud
Næste artikelApple tabte onsdagens retsag mod Samsung
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.