Forside IFA IFA 2011

IFA 2011: Velkommen til drømmeland


IFA 2011, velkommen til drømmeland


Så er det tid til IFA 2011. Den største messe inden for forbrugerelektronik i verden. Og selvom messer for tiden lever en presset tilværelse, er der totalt udsolgt på messegulvet i Berlin.


Recordere.dk dækker IFA 2011 massivt, og er allerede på plads på gulvene. I vil få førstehåndsindtryk fra de store og små producenters stande og pressemøder. I vil få insider viden om de kommende lanceringer, og udtalelser fra flere af producenternes produkt og presseansvarlige.


Hvad tror vi bliver ?buzz?en? på standene ?


Det er for let at sige 3D, og så alligevel ikke. Vi tror at passiv 3D med nye introduktioner får en stor plads, og så tror vi at 3D på gaming også får lidt spalteplads. Men det bliver ikke 3D som vi så det sidste år. For 3D er mainstream på de fleste produkter nu.


Det tegner også til at streaming audio og airplay support virkeligt bliver en af topscorerne på dette års messe.Mere end 100 lande


Der er udstillere fra mere end 100 lande, og recordere.dk skal nok komme omkring både de spændende og de sjove indspark på messegulvet.


Glæd jer til 5 spændende dage fra IFA 2011  i Berlin. Vi er her for jer, og hvis i allerede nu har idéer og forslag til ting i bare må vide mere om, så sig til. Og er i så heldige at i selv skal til Berlin og besøge messen, så bare hils, når i møder os på gangene.

Annonce:
Forrige artikelLondon-OL bliver optaget i Super Hi-Vision
Næste artikelSony lancerer 3D-hjelm … i Japan
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.