Forside IFA IFA 2011

LG vil levere 9.1 med fem højttalere


LG HX906TX lover 9.1-kanalers surroundlyd via ekstra 3D-højttalere placeret i toppen af de fire gulvhøjttalere.


 


LG lover at kunne levere en 9.1-kanalers surround-oplevelse med sit nye hjemmebioanlæg, og det er på trods af, at der kun er fem højttalere og en subwoofer i pakken.


Anlægget, LG HX906TX, har fire gulvhøjttalere, der hver har en ekstra såkaldt 3D-højttaler placeret i toppen, der peger opad mod loftet. Teknologoen fungerer således, at lyden reflekteres og sendes ud i alle retninger.


“Sammen med vores banebrydende Cinema 3D-tv, så vil HX906TX sætte nye standarder indenfor medrivende underholdning med en lyd så rig og detaljeret, at det er svært at tro, at det ikke er ægte,” siger Havis Kwon, direktør for LG Electronics


LG forklarer, at 3D-højttalerne sikrer en ekstra fyldig lyd ved at sidde ovenpå gulvhøjtalerne, og skal vi tro pressemeddelelsen, så får du akustik som befandt du dig i en koncertsal. Men det skal nok tages med et gran salt eller to.


Selve receiveren har et minimalistisk og tyndt design med en glatpoleret overflade, og den indbyggede Blu-ray-afspiller klarer 1080p HD-billeder i 3D.


Der er indbygget Smart TV-kompatibilitet med understøttelse for apps og video-on-demand-tjenester, og du kan styre det hele via en LG-app på din Android-mobile eller iPhone.


LG HX906TX understøtter DLNA, så du kan streame medieindhold fra andre kilder, og anlægget afspiller også MKV og DivX HD-filer.


Anlægget er en del af LGs udstilling på IFA-messen i Berlin, der løber af stablen på fredag.


 

Annonce:
Forrige artikelVideo: Sådan fungerer iTunes Match
Næste artikelTrådløs hovedtelefon med 3D-lyd
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.