Forside Nyheder

Nye priser hos YouSee


 TV kanalerne er inddelt i 4 prisgrupper


 


A la carte TV


Når YouSee indfører næsten frit valg på TV-hylderne erstatter det Favorit pakken. Det kan betyde både billigere og dyrere TV for de nuværende Favorit-kunder.


Per 3. oktober udvider YouSee modellen for a la carte TV. Det der kendes som Favorit i dag udgår, og erstattes af et bredere tilvalg af TV kanaler.


Favorit-kunder kan i dag vælge 4 TV-kanaler eller mere, til en fast pris af 12 kroner per kanal. Når YouSee indfører a la carte TV bliver der et større udvalg af TV-kanaler, til gengæld vil priserne svinge.


TV-kanalerne inddeles i fire prisgrupper, fra 10 kr og op til 40 kr per kanal. Ligesom i Favorit i dag, skal man vælge mindst 4 stk. TV-kanaler til sin Ekstra-pakke (kaldet Ekstrakanaler).


 


Priser


I den dyreste kategori finder vi kanaler som TV3+, Kanal 4, Canal 9 og TV 2 NEWS, mens det blandt de billigste er kanaler som 3sat, ProSieben, Discovery World, Nat Geo Wild m.fl.


Se oversigten over priser hos YouSee


Bemærk at det kun er priserne for tilvalg af kanaler, via den service YouSee kalder Ekstrakanaler. Altså kanaler der købes ved siden af den pakke man har (grund-, mellem- eller fuldpakke).


I Ekstrakanaler skal der vælges mindst 4 kanaler, som så til gengæld kan udskiftes ud løbende via selvbetjening online.


 


1. kort gratis


For at benytte YouSee Ekstrakanaler skal der et abonnementskort (smartcard) i hver modtager. Der følger et kort med abonnementet.


Skal TV-kanalerne ses på flere TV i hjemmet er der brug for ekstra kort, og de koster 15/måned.


 


Debat


Emnet debateres i forummet


 

Annonce:
Forrige artikelNu kommer apps til Google TV
Næste artikelTV 2 går HD
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.