Forside Nyheder

OL i London åbner for 3D


 


Der arbejdes med planer om 3D fra 10 spillesteder under OL i London til sommer.


Interessen for 3D er minimal, i forhold til hvor mange seere verden over der følger begivenhederne. Men arrangørene arbejder aligevel med planer om 3D sendemuligheder fra 10 spillesteder under OL i London til sommer. Det skriver hjemmesiden The Hollywood  Reporter.


“Selvom udbredelsen af 3D stadig er marginal i forhold til det større publikum, tales lige nu om at  dække enkelte hovedevents med transmission fra i alt 10 spillesteder”, fortæller Luc Doneux som er chef for store events hos producenten EVS til The Hollywood Reporter.


Elektronikproducenten EVS leverer slow-udstyr til sport på TV. Det er maskiner af den type som bruges til at lave langsom gengivelse i direkte sportsproduktioner. Et område hvor EVS er førende på verdensplan, så de er blandt de første til at kende den type planer når udstyret bestilles.


Men fra officiel side vil man ikke bekræfte 3D planerne. OBS – Olympic Broadcast Services – har ikke ønsket at kommentere oplysningerne overfor The Hollywood Reporter.


Det antages at der er omkring 40 TV kanaler verden over som sender 3D TV. Dertil kommer mulighederne for specielle event-kanaler kun til OL-dækningen.


Og netop i Storbritanien har de allerede erfaringen med 3D transmissioner af sportsgrene som fodbold og tennis.


 

Annonce:
Forrige artikelDR Nyheder til iPhone opdateret med live-TV
Næste artikelGoogle føler sig svigtet af rivaler
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.