Forside Nyheder

Se det nye Sony TV hjemme før du køber


Hvor stort et TV er der plads til i stuen? Det kan ny Sony tjeneste hjælpe dig videre med.


 


Tag et billede af stuen. Sony klar med ny online tjeneste, der hjælper dig med at se det nye TV derhjemme, før du køber.


De fleste kender nok situationen. Der er brug for et nyt TV til hjemmet, men hvilket et skal man vælge og hvordan nu med størrelsen?


I takt med at TV apparaterne bliver mere og mere slim, både i dybde og i ramme, er der mulighed for at gå en størrelse op. Hvis der sidste gang blev købt et 32″ med stor ramme, er der måske plads til et 40″ med lille ramme nu. Eller hvad med et 46″ ?


Om det skal være det ene eller andet, kan en ny Sony tjeneste hjælpe med. Der benyttes “Augmented Reality”, som er et nyere begreb der handler om at flette flere billeder sammen nu og her.


I dette tilfælde eksempelvis et foto af jeres stue, der flettes sammen med billeder af forskellige Sony TV. På den måde kan i sidde hjemme foran skærmen, og se hvordan de forskellige TV-apparater vil tage sig ud derhjemme.


Panasonic lancerede tidligere en lignende tjeneste til brug på iPhone. Sony har istedet valgt at benytte almindelige foto, sammen med en hjemmeside istedet. Så kan alle være med.


Her i første udgave er der dog et begrænset udvalg af TV modeller. Der er et i hver af de gængse TV-størrelser (26″, 32″, 37″, 40″, 46″, 55″ og 60″). Så brug den mere som en guide, til at finde størrelsen på det næste TV.


 


Sådan virker det  1. Hent denne markør, og udskriv den på et almindeligt hvidt stykke A4 papir
  2. Placer markøren der hvor TV’et skal stå eller hænge, og tag et foto af rummet
  3. Gå ind på Sonys engelske hjemmeside, og følg vejledningen.
  4. Der kan vælges imellem forskellige størrelser TV, som så vises i dit foto.

 Placer markøren der hvor TV’et skal stå eller hænge.


 Tag et foto af rummet, hvor markøren er med på billedet.


 Gå ind på Sonys engelske hjemmeside, og følg vejledningen.


 


 


Video


Videoen her demonstrerer hvordan det virker.  

Annonce:
Forrige artikelDR HD kan snart ses online
Næste artikelFire komplette Blu-ray-biografer fra Pioneer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.