Forside Nyheder

Sony-boss: Vi bliver ved med at lave flad-tv


Sony har tabt penge på tv-produktionen i syv år i træk, men elektronikgiganten nægter at give op.


 


Det kan godt være, at Sony har tabt penge på sin tv-produktion syv år i træk, men der kan ikke blive tale om at give op, siger Sony-boss.


For et par dage siden kunne vi fortælle, at der er stor ændringer på vej indenfor Sonys tv-division der har det mere end svært ved at tjene penge. Faktisk har Sony blødt penge på sin tv-produktion i hele syv år nu, hvilket har startet spekulation om, hvorvidt den japanske elektronikgigant kunne finde på, at smide håndklædet i ringen.


Men det kan der ikke blive tale om, siger Kazuo Hirai, Executive vicepræsident med ansvar for Sonys elektronikproduktion, til den amerikanske erhvervsavis The Wall Street Journal.


Han fortæller, at hans primære fokus vil være, at få gjort tv-produktionen profitabel, og afviser kategorisk, at Sony kunne finde på, at stoppe sin tv-produktion. Elektronikgiganten har nemlig en strategi om at levere fire skærme til forbrugeren; smartphones, tablet-computere, personlige computere og altså også flad-tv.


?Vi ved alle, at det er en svær forretning, men det betyder ikke, at vi skal stoppe tv-produktionen,? sagde Hirai.


Sony vil ikke længere forsøge at stjæle flere markedsandele fra konkurrenterne, men vil i stedet fokusere på at gøre den nuværende produktion profitabel. Ved endnu ikke hvad det konkret indebærer, men Hirai har tidligere formået at hive Sonys PlayStation-division ud af mørket efter fire år med blodrøde tal.


Hirai forventes desuden at være frontløber til posten som øverste direktør hos Sony, når Howard Stringer før eller siden vælger at træde tilbage.


 

Annonce:
Forrige artikelRegnfuld juli sætter rekord i filmleje
Næste artikelØget highend fokus på CES udstillingen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.