Forside Nyheder

The Wall Street Journal: iPad 3 lanceres tidligt næste år


Måske iPad 3 kommer til at se sådan her ud? The Wall Street Journal er i alt fald ret sikre på, at maskinen får ny skærm og lanceres tidligt næste år.Den amerikanske erhvervsavis, The Wall Street Journal, rapporterer, at Apples næste iPad kommer tidligt næste år og får skærmopløsning på 2048 x 1536 pixel.


Det er ikke fordi, at der er en mangel på historier om kommende Apple-produkter, men nu blander den velansete amerikanske erhvervsavis, The Wall Street Journal, med en historie om, at de første testenheder af iPad 3 forventes klar til oktober, og at Apple gør klar til en lancering af maskinen tidligt næste år.


The Wall Street Journal er kendt for at have strenge regler hvad angår troværdighed og brug af kilder, og derfor finder en historie ikke vej til avisens sider eller websted med mindre den er bakket op af noget reel og håndgribelig information.


Avisen skriver, at den næste iPad beholder skærmstørrelsen på 9,7 tommer og 4:3-formatet, men at opløsningen får et boost til hele 2048 x 1536 pixel.


Det har længe været rygtet, at Apple ville øge skærmopløsningen på maskinen til bedre at matche den visuelle oplevelse på iPhone 4, men der har indtil nu været udbredt konsensus om, at det ville være for besværligt og dyrt at producere skærmen, og at den meget højere opløsning ville have negativ indflydelse på maskinens grafiske formåen.


The Wall Street Journal har snakket med en underleverandør, der bekræfter at Apple har bestilt komponenter til 1,5 millioner eksemplarer af iPad 3, der skal leveres i løbet af fjerde kvartal i år. Det skulle lige være nok til en hype-lancering i starten af 2012, hvor folk står i kø hos Apples butikker i USA og kun de allermest tålmodige kommer hjem med en maskine før der meddeles udsolgt.


Det forventes at den næste iPad bliver udrustet med en endnu hurtigere processor, og der er også tegn på, at maskinen bytter 3G-modemet ud til fordel for et med 4G LTE-teknologi.


 

Annonce:
Forrige artikelFire komplette Blu-ray-biografer fra Pioneer
Næste artikelHvem sagsøger hvem ?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.