Forside IFA IFA 2011

Trådløs hovedtelefon med 3D-lyd


Sony MDR-DS7500 giver dig en 3D-lydoplevelse helt uden kabler.


 


Sonys nye MDR-DS7500 leverer 3D-lyd til din 3D-film og er designet således, at du kan have 3D-briller på uden at hovedtelefonen irriterer.

Nu kan du få en 3D-lydoplevelse til dit 3D-tv uden at vække din bedre halvdel, der ikke kunne klare maratonaftenen med alle Ringenes Herre-filmene. Sony har netop lanceret en helt ny trådløs hovedtelefon, som japanerne præsterer er i stand til at levere en ægte 3D-lydoplevelse.


Hovedtelefonen, MDR-DS7500, benytter en helt ny lydchip, der er udviklet til 3D-lyd  og er i stand til at håndtere et væld af lydsignaler med op til 7.1 kanaler.


Designerne har tænkt sig godt om og konstrueret MDR-DS7500 med fleksibelt læder således, at du kan have 3Dbriller uden at hovedtelefonen irriterer eller klemmer brillerne.


Sony MDR-DS7500 vejer 325 gram, klarer 18 timers brug på en fuld opløsning og understøtter alverdens lydformater inklusiv Dolby TrueHD og DTS-HD.


Endnu er MDR-DS7500 kun ude i Japan til en pris på 49.350 Yen eller hvad der cirka svarer til 3.300 kroner. Vi regner dog med at se meget mere til hovedtelefonen på IFA-messen i Berlin, der starter på fredag.

Annonce:
Forrige artikelLG vil levere 9.1 med fem højttalere
Næste artikelAnmeldelse af Sony Ericsson Xperia Ray
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.