Forside Nyheder

US iPhone brugere vil opgive sex for telefonen

 


Undersøgelse: En tredjedel af de amerikanske iPhone brugere vil hellere opgive sex end deres iPhone.


Det er blevet populært med undersøgelser på nettet, af den ene eller anden art, men denne hører vist til i den mere lette ende. Det er navigationsfirmaet Telenav, der har spurgt amerikanerne hvad de mindst vil undvære i dagligdagen.


Og det er her at pudsigheden om iPhone brugerne er kommet frem. Altså at brugere af lige det mærke smartphones skulle være mere villige til at opgive sex, end brugere af Android og Blackberry.


Nu går undersøgelsen dog heller ikke på at opgive sex for altid, men om at afstå fra en bestemt ting i en uge. Det kunne være at undvære telefonen, motionen, skoindkøb, sex, chokolade osv.


Men som Lugi Lugmayr på techsitet I4U skriver, så er undersøgelsen nok heller ikke helt retvisende. Det er jo statistik, og statistik kan bøjes på forskellige måder.


Som han skriver, for at kunne give afkald på noget, skal man jo rent faktisk have det. Og hans tolkning af samme data er derfor, at to tredjedele af alle iPhone brugere har sex mindst én gang om ugen, og den sidste tredjedel har ikke.


Et andet sted i undersøgelses ses at 22% gerne opgiver tandbørsten i en uge, men for iPhone brugerne er det tal 40%. Betyder det at iPhone brugerne lugter ud af munden, eller er der rent faktisk kommet en App til at børste tænder også ?


Læs selv om undersøgelsen, og se om i kan komme på andre sjove forskelle imellem mobil-brugerne.


 


Kilde: I4U

Annonce:
Forrige artikelVideolyden på iPhone bliver professionel
Næste artikelDiktér SMS-beskeder på iPhone
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.