Forside IFA IFA 2011

Viaplay nu på alle Samsung-skærme


Ikke få noget af Paradise Hotel? Stream til dit nye Samsung-tv via Viaplay-applikationen.


 


Samsung har indgået en aftale, der giver adgang Viasats betalingsindhold på alle firmaets Smart TV-modeller og [email protected] i norden.


Har du et af Samsungs internetopkoblede fladskærme hængende i stuen eller har du planer om at nappe et fra din lokale elektronikpusher, så kan du glæde dig over, at du nu får adgang endnu mere on-demand-indhold.


Den sydkoreanske elektronikgigant har nemlig indgået en aftale med , der giver adgang til Viasats betalingsindhold via en app på Samsung-tv?erne. Der er tale om adgang til samme indhold som du kan finde på Viaplay.dk, der har tv-programmer fra TV3 samt sport og film.


Man kan enten tegne abonnement eller blot købte adgang til enkelte programmer eller film. Viaplay giver i visse tilfælde også mulighed for at se forpremierer på TV3s programmer.


Robert Widerström, Nordic Marketing Manager for Audio Video Products for Samsung, siger: ?Samarbejdet med Viasat Broadcasting betyder, at vi nu kan tilbyde mere og endnu bredere underholdning via vores Smart TV. Med Viaplay app?en kan vores kunder se dét de ønsker, når de har lyst, og vi er glade for at kunne tilbyde denne mulighed i samarbejde med Viasat”


Har du parabol med Viasats store Danmarkspakke, så har du adgang til Viaplay-indholdet på både computere, smartphones, tablets og TV.


 

Annonce:
Forrige artikel360 graders lyd fra din smartphone
Næste artikelBilleder fra Sony standen på IFA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.