Forside Nyheder

Afsløret: Alle detaljerne om Amazons tablet


Gizmodo har leget lidt i Photoshop og skabt følgende ud fra MG Sieglers beskrivelse af den kommende maskine. (FOTO: GIZMODO)


Afsløret: Alle detaljerne om Amazons tablet


MG Siegler fra techcrunch.com har haft fingrene i en prototype af Amazons kommende tablet-computer og afslører alle de saftige detaljer.


MG Siegler fra Techcrunch.com har fået fingrene i en prototype af Amazons kommende tablet-computer, og hvis vi skal tro mandens førsteindtryk, så ser det ud til at maskinen kunne gå hen til at blive lidt af et hit.


Den gode Hr. Siegler skriver, at maskinen har en 7-tommer berøringsfølsom skærm, er baseret på Android og kommer til at koste 250 dollars (1.300 kroner eksklusiv moms, red.) når den bliver lanceret engang i slutningen af november.


Den kommer til at hedde Amazon Kindle, ligesom firmaets eksisterende e-bogslæsere, og selvom Amazon benytter Googles Android-operativsystem, så får brugerne en helt anden brugeroplevelse end vi ellers er vant til.


Maskinen har sin egen brugergrænseflade, der ifølge Siegler benytter Amazons primærfarver, er indholdscentret omkring firmaets bog, musik og videobutikker på nettet, og indhold vises i en Cower Flow-lignende menu, som du kan bladre igennem med fingrene. Den giver også adgang til Amazons egen App Store, hvor du vil kunne købe og downloade Android-apps. Siegler understreger dog, at den ikke vil give adgang til Android Marked, og den kommer heller ikke med Googles egne standard-apps.


Det er endnu uvist hvilken indmad, der sidder i maskinen, men Siegler mener ikke, at der er tale om en dualcore-processor. Den får angiveligt også begrænset lagerplads, og ideen er, at musik og film skal streames fra Amazons servere og kun caches midlertidigt på enheden.


Til at starte med bliver den kun lanceret med Wi-Fi-forbindelse, men Amazon arbejder på en model med 3G. Firmaet vil angiveligt markedsføre maskinen intensivt på amazon.com og skyde salget i gang ved at levere et 1-års gratis abonnement til Amazon Prime, der gør det muligt at få leveret produkter gratis fra Amazon med todages levering. Amazon Prime giver også adgang til firmaets videotjeneste på nettet.


Visuelt minder maskinen om Blackberry PlayBook, og Siegler anslår at den får omkring 10 timers batterilevetid. gizmodo.com har leget lidt i Photoshop, og skabt billedet foroven.

Annonce:
Forrige artikelHer er den Samsung tablet vi ikke må se
Næste artikelLad nøglen styre bilens fart
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.