Forside Nyheder

Apple vandt 2. runde mod Samsung

Img_4138
Lillebror Samsung Galaxy Tab 7.7 blev fjernet fra IFA udstillingen i sidste uge (link)


 


Retten i Düsseldorf har forlænget forbudet mod salg og markedsføring af Galaxy Tab 10.1 i Tyskland.


Apple har vundet 2. runde ved retten i Tyskland. Det midlertidige forbud mod salg og markedsføring af Samsung Galaxy Tab 10.1 på det tyske marked opretholdes.


Det bestemte retten i Düsseldorf i dag fredag.


Apple og Samsung strides i retten om design på tablet-computere, hvor Apple mener at Samsung har kopieret dem på et område hvor de har en EU design-beskyttelse.


Tilbage i August tabte Apple reelt en anden retsag mod Samsung i Holland, men den juridiske kamp imellem de fortsætter nu i Tyskland.


Dommer Johanna Brueckner-Hofmann lagde til grund for sin bedømmelse mod Samsung, at selv overfor en oplyst forbruger ligner Samsungs tablet det beskyttede design på Apple iPad.


Og hun tilføjede, at det minimalistiske design som Apple benytter, ikke er den eneste måde en tablet kan bygges på. Andre designs er mulige.


Den nye afgørelse kan også få betydning for designet af de mindre Galaxy Tab 8.9 og Galaxy Tab 7.7, som bortset fra størrelsen benytter samme grundlæggende design.


Forleden valgte Samsung at fjerne Galaxy Tab 7.7 fra messegulvet på IFA-udstillingen i Berlin, angiveligt for ikke at påvirke dommerens afgørelse, men det lader til at have været skønne spildte kræfter.


 


Kilde: Bloomberg

Annonce:
Forrige artikelExpert melder sig ind i Elektronik superstore krigen
Næste artikelFinland dropper DVB-H
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.