Forside Nyheder

Første Windows 8-tablet afsløres på tirsdag


Kommer Samsungs Windows 8-tablet mon til at se sådan her ud?


 Microsoft og Samsung gør klar til at afsløre den første tablet-computer, der er udviklet til Windows 8. Alt tyder på, at maskinen ser dagens lys på BUILD-messen på tirsdag.


I sidste måned kunne vi fortælle, at Microsoft kort havde givet et smugkig på en kommende Windows 8-tablet på Tech Ed-messe i New Zealand.


Nu ser det ud til, at den maskine rent faktisk var fra Samsung, og at den bliver afsløret på tirsdag i forbindelse med Microsofts udviklermesse BUILD i Anaheim i Californien.


En koreansk erhvervsavis rapporterer , at Samsung og Microsoft har arbejdet tæt sammen om maskinen, der angiveligt får en ARM-baseret  processor med hele fire kerner samt et meget slankt design.


“Dette nye produkt fra Samsung vil være firmaets første samarbejde med Microsoft hvad angår hardwarenheder,” siger avisens kilde.


Samtidig gentager websiden This Is My Next et tidligere rygte om, at udviklere på BUILD-messen vil gå et gratis eksemplar af maskinen, så de straks kan gå i sving med at udvikle Windows 8-apps. Det forventes at operativsystemet lanceres i løbet af næste år.


Samsung har pt. sin Android-baserede Galaxy Tab 10.1 ude i butikkerne og er på vej med en mindre og hurtigere udgave, Galaxy Tab 7.7. Den koreanske elektronikgigant møder dog modstand fra Apple, der mener at Samsung overtræder den designret, som Apple har fået på iPad’ens udformning på europæisk plan.

Annonce:
Forrige artikelSlut med HDMI-rod på skærmen
Næste artikelExpert melder sig ind i Elektronik superstore krigen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.