Forside Nyheder

HiFi docks fra Monitor Audio


Monitor Audio i-deck 200


 


HiFi docks


Monitor Audio lancerer i-deck, to nye iPod docking-stationer, som satser på lydkvalitet og enkelthed.


Monitor i-deck produkterne er nye iPod docks, der fokuserer på lyd der er mere “HiFi”. Der er en tildens til at flere fabrikanter af docking-stationer mere prøver at få så meget bas ud af kassen som muligt, end at lyden skal være neutral og afballanceret.


Ifølge importøren så har i-deck produkterne en meget mere neutral, naturlig og åben gengivelse, med væsentligt bedre detaljegrad end konkurrende produkter.


For at levere en neutral lyd uanset placering, har i-deck indbygget en rumkorrektion, som, ved hjælp af test-toner der sendes ud når der sættes strøm til apparatet, måler basgengivelsen i rummet og korrigerer for dette i afspilningen. Dermed fjernes den boom-bas som ellers nemt kan opstå hvis en docking-station f.eks. placeres i et hjørne.


 Monitor Audio i-deck 100


 


Højttalerteknologi


Selve højttaler-enhederne indeholder en række teknologier der er udviklet af Monitor Audio til deres “almindelige” højttaler-serie.


Eksempelvis deres guld-belagte C-CAM diskant-enhed, der adskiller sig fra andre metal-dome diskanter ved at være en sandwich-konstruktion, bestående af aluminium/magnesium belagt med keramik, og herpå pådampet et tyndt lag guld. Konstruktionen gør at enheden ikke har den “ringende” hårdhed som traditionelt kendes fra metal-diskanter.


Basenheden er også opbygget af keramik-belagt aluminium/magnesium materiale. De to enheder drives af hvert sit forstærker-kredsløb, med et “ægte” aktivt delefilter.


 Monitor Audio i-deck 200


 


2 modeller


iDeck serien består af to modeller. i-deck 100 til 2.999,- har to 3″ bas/mellemtone enheder med 30W per enhed, og 19 mm diskant-enheder med 15W per enhed.


Den større i-deck 200 til 3.999,-har to 4″ bas/mellemtone enheder med 50W per styk, og 25 mm diskant-enheder med 20W til hver.


Begge har en minijack AUX-indgang, og der medfølger en IR fjernbetjening.


 Monitor Audio i-deck 100


 


Priser og tilgængelighed


Monitor Audio i-deck 100 koster kr. 2.999,- og i-deck 200 koster kr. 3.999,-


For information om nærmeste forhandler se www.kcaudio.dk.


  


Kilde: KC Audio

Annonce:
Forrige artikelLad nøglen styre bilens fart
Næste artikelFlyv AR.Drone med Android
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.