Forside Nyheder

HTC Rhyme til tøserne


HTC Rhyme er rettet mod dem, der vil have en “elegant smartphone, der passer sømløst ind i deres liv”.


 


HTC Rhyme


HTCs nye Android-mobil lokker ikke med potente specs, men i stedet med gennemtænkt tilbehør ? så du eksempelvis nemt kan finde mobilen i dametasken.


Det er ikke fordi, at vi ikke tror på ligestillingen mellem kønnene her på Recordere.dk, men hvis du hiver en HTC Rhyme op af lommen, så kan det godt være, at du bliver drillet af gutterne.


Ifølge HTC er det en mobil, der er “skabt til folk, der ønsker avancerede funktioner, men som samtidig vil have en elegant smartphone, der passer sømløst ind i deres liv.”


Det betyder eksempelvis at mobilen kommer med en såkaldt charm, der gør dig opmærksom på opkald og beskeder, når Rhyme ligger i tasken. Den er udformet som en lille lysende terning, der forbindes med en ledning, og som så kan hænge uden på tasken. Ideen er så, at du nemt kan trække mobilen op af tasken, og alle og enhver ved jo godt, at en dametaskes indhold er rent kaos.


 Den medfølgende “Charm” lyser op når du får opkald og beskeder.


 


Dockingstation med højttalere


Det andet medfølgende tilbehør kimser vi ikke af. Du får en dockingstation, der ikke blot oplader mobilen, men også forvandler den til et vækkeur og musikanlæg, så du kan blive vækket med musiksamlingen eller streamet radio fra dock’ens indbyggede Bluetooth-højttalere.


De medfølgende hørebøffer er også smarte – de er nemlig flade, så de ikke så nemt filtrer sammen.


“HTC Rhyme repræsenterer en helt ny tilgang baseret på vores erkendelse af, at der findes en stor gruppe forbrugere, som ønsker en mere personlig smartphone, der passer bedre ind i hverdagen”, siger Peter Frølund, nordisk direktør for HTC. “


 Dockingstationen forvandler mobilen til et vækkeur med indbyggede Bluetooth-højttalere.


 Lidt buttet


Men hvad så med selve mobilen? Ja, den består af en 3,7-tommer skærm, en 1-gigahertz processor og et 5-megapixel kamera. Du får fire gigabyte lagerplads at brede dig på, men kan udvide med MicroSD-kort. Mobilen er 10,85 millimeter tyk og vejer 130 gram.


HTC Rhyme lander på butikshylderne i løbet af oktober og kommer med Android 2.3 samt HTC Sense 3.5 og filmtjenesten HTC Watch.


Den forventes at koste i omegnen af 3500 kroner uden abonnement.


 

Annonce:
Forrige artikelTossede fejl i FIFA 12 demoen
Næste artikelNy Nvidia-chip til tablets overrasker med hele fem kerner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.