Forside Indhold og distribution Film

Køb og lej film i den danske iTunes-butik nu.


The Bourne Supremacy kan lejes for 99 kroner og lejes for 29 kroner (tryk på billedet for at se mere)


 


Apple har sneget massevis af film ind i den danske iTunes-butik. Film kan lejes fra 29 kroner og købes til priser fra 79 til 169 kroner. Tjek detaljerne her!


Er nogen mon kommet til at trykke for tidligt på knappen hos Apple, eller har firmaet virkelig lavet en snig-lancering af film i iTunes-butikken i Danmark?


Åbner du dit iTunes-program på din Windows-pc eller Mac, så er der ingen steder, hvor du kan vælge at tjekke filmindholdet, men laver du en søgning i butikken, så får du i venstre side mulighed for at søge specifikt i ?Movies? og herfra kan du gå på opdagelse i filmuniverset i iTunes-butikken.


Du kan eksempelvis søge på TRON eller Avatar, og derfra se lignende film, eller trykke på genren, hvorefter du bliver mødt af en oversigt, hvor du kan se alle film indenfor eksempelvis ?Action? eller ?Science-fiction.?


 Vi har lejet Alien 3 og den 1,5-gigabyte store videofil downloadede på cirka 20 minutter.


 


Der skal ikke herske tvivl om, at Apple endnu ikke er klar til at fortælle om film i den danske iTunes-butik. Der mangler flere oversigtssider og alle omtaler er på engelsk.


Men du kan sagtens leje og købe film. Vi prøvede at leje Alien 3 for 29 kroner, og filmen gik i gang med at downloade med det samme. Efter download har du 30 dage til at se den, og når du først er gået i gang, så skal den ses færdig inden for 24 timen. Vores downloadede eksemplar af Alien 3 var uden danske undertekster.


Film kan lejes for 29 eller 39 kroner, og købes for priser mellem 79 til 139 kroner. Vil du have HD-kvalitet, så skal du af med hele 169 kroner.


Det er værd at bemærke, at selvom Apple TV endnu ikke kan købes i Apples webbutik på Apple.dk, så kan du købe en Apple TV AppleCare Protection Plan til produktet. Måske vi også ser Apple TV lanceres i Danmark indenfor kort tid.


 

Annonce:
Forrige artikelEndnu en Android konkurrent på vej
Næste artikelGenoplev videomaskinen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.