Forside Nyheder

Lej spil og få dem leveret med posten


 


Grundlæggeren af Lovefilm kaster sin kærlighed på spilfronten og udbyder nu spil til leje på samme vis som film.


Hvis du som undertegnede holder af konsolspil, men måske ikke lige har råd til at investere i alle de lækre titler der udkommer, er OnePlayS måske værd at kigge nærmere på.


Tjenesten minder en del om den vi kender fra filmtjenesten Lovefilm. Med andre ord handler det kort fortalt om, at du udfylder en liste med ønskede titler, hvorefter de tilsendes med posten medfølgende en frankeret returkuvert. Når du er færdig med spillet, returnerer du det, hvorefter næste spil på listen automatisk sendes til dig.


Der er ingen tilbageleveringsdatoer, ingen gebyr ved for sent returneret spil, ingen forsendelsesomkostninger – blot et månedligt abonnement, startende ved ca. 35 kr. Alle spil sendes med A-post. OnePlayS tilbyder også digitale downloads til PC og Mac.


OnePlayS lokker med over 5.000 titler til konsollerne: Playstation 3,  Xbox360, Nintendo Wii, Nintendo DS og Playstation 2. Lige nu er der 14 dages gratis prøveperiode.


Besøg www.oneplays.com for mere information. 


Vi hører meget gerne fra brugere, der prøver tjenesten af.


 

Annonce:
Forrige artikelB&O: Vi er for selvfede
Næste artikel25 år med B&O Form 2 hovedtelefoner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.