Forside Nyheder

Lovefilm vil også elske spil


Amazons datterselskab Lovefilm udvider. Nu er der også kommet udlejning af konsolspil på hylderne.


Lovefilm er nettets svar på Blockbuster. Filmene bestilles online, og leveres derefter i din postkasse. Nu har de udvidet den forretning, til også at udleje de nyeste konsolspil fra spiludbydere som EA og Warner Bros.


“Netop udlejning af konsolspil ser vi som en naturlig udvidelse af vores forretning,” fortæller Lovefilms nordiske direktør Ira Gladnikoff.


Forud for beslutningen foretog Lovefilm en markedsundersøgelse i Norden, som viste at hele 34% af de adspurgte spillede 1 time eller mere om ugen. Men generelt syntes vi at spillene er for dyre.


“Vi ved fra vores undersøgelse, at næsten fem ud af ti danskere mener, at konsolspil er alt for dyre. Spillene har tilmed en relativ kort levetid, og hele 47 % af de adspurgte vurderer, at levetiden på spillene er på under et år, heraf mener 35 % faktisk, at levetiden er på under et halvt år. Vi ser derfor et attraktivt marked for udlejning af spil til danskerne,” siger Ira Gladnikoff.    


Der findes allerede spiludlejning i flere fysiske butikker herhjemme, men Lovefilm vurderer at der er plads til flere spillere på den del af det danske marked.


 

Annonce:
Forrige artikelHvordan lyder musik til 1 million ?
Næste artikelEkstrem lille sub fra Paradigm
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.