Forside Nyheder

Nexus Prime med Ice Cream Sandwich nu?


 


Oktober kan blive en stor måned for alle fans af smartphones, Samsung er på plads med et Android event.


Er du til ny teknik, og især smartphones, så lader det til at oktober bliver en god måned. Næste uges Apple event følges op af et Samsung Android event.


Den 11. oktober vil Samsung vise os Android nyheder, og det kan næsten kun være Android Ice Crean Sandwich som de fleste mener udkommer her oktober-november. Så dette event kan være det første hvor den færdige ICS (Ice Cream Sandwich) luftes.


Og det kunne blive demonstreret på den kommende Google Nexus Prime telefon, den næste Google Android telefon. Skal man tro rygterne er det nemlig netop Samsung der laver den.


Samsung har på det seneste givet Google et vink med en vognstang, om at de vil til at satse på flere heste end Android efter Googles opkøb af Motorola. Samsung fortsætter både udviklingen af eget Bada OS og er gået sammen med Intel om et nyt OS kaldet Tizen, der afløser MeeGo.


Det kan tale for rygterne her, om at det bliver Samsung som får lov at vise Nexus Prime frem med Ice Cream Sandwich. Altså at Google netop ser Samsung som en så vigtig partner på Android, at de får mere af rampelyset denne gang.


Det er dog alt sammen endnu gætterier, vi må vente og se hvad Samsung/Google har i godteposen til os denne gang.


 

Annonce:
Forrige artikelGammel LG-mobil med spritny software
Næste artikelTDC vil levere 100 Mbit over telefonkablet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.