Forside IFA IFA 2011

Philips med øget fokus på design


Philips DesignLine-skærmene læner tilbage og er lave til at se godt ud fra alle vinkler.


Philips med øget fokus på design


Den hollandske elektronikgigant lancerer serie af DesignLine-skærme, der skal passe bedre ind i dit elegante hjem.


Philips har fundet ud af, at de fleste forbrugere efterhånden er lige glade med specifikationer og i stedet bare vil have forbrugerteknologi, der ser godt ud og er nemt at bruge.


Derfor lancerer firmaet nu sin nye DesignLine-serie af flad-tv til hjemmet. Her er der øget fokus på formsproget og brug af materialer som rigtigt glas.


Den første skærm i serien, DesignLine Edge 42PDL7906, er designet til at stå på en lav skænk i stuen, og skærmen læner tilbage med seks graders vinkel for at levere en optimal seeroplevelse. Ifølge Philips, så passer det tilbagelænede design til en ?moderne og afslappet livsstil,? og skærmen er designet således, at den ser lækker ud fra alle vinkler. Glasfronten går helt ned til bunden og giver en illusion af, at tv?et svæver.Det tilhørende SoundHub Home Theater passer visuelt til DesignLine, blandt andet med højttalere, der også læner tilbage.

Den 42-tommer store skærm er udstyret med Philips? AmbiLight-teknologi og har passiv 3D samt adgang til apps, indholdstjenester på nettet og kan suge film, fotos og musik fra din smartphone, computer eller et USB-drev. Der er understøttelse for et væld af filmformater, inklusiv AVI, MKV, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, og du kan styre hele oplevelsen via en app på din smartphone eller tablet-computer.


Philips er også på vej med DesignLine Tilt 26PDL4916H på 26-tommer, der læner tilbage med hele 10 grader og er rettet mod køkkenet eller arbejdsværelset.


Vil du have bedre lyd, så kig i retningen af SoundHub Home Theater, der har et formsprog i samme stil med DesignLine. Anlægget har blandt andet 3D-Blu-ray-afspiller, integreret Wi-Fi med adgang til On-demand-tjenester, og dock til iPod og iPhone.


Dansk pris og lanceringsdato er endnu ukendt.

Annonce:
Forrige artikelSamsung Galaxy Tab 7.7 ligner et hit
Næste artikelLGs Smart TV bliver smartere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.