Forside IFA IFA 2011

Samsung bundler tablet med TV


Når der købes et af Samsungs topmodel LED TV følger der en lille Android tablet med.


Samsung præsenterede en lille ny tablet på IFA. Galaxy S WiFi er en 5″ tablet med Android Froyo (2.2).


Nu har de valgt at bundle den med deres topmodel TV, de modeller der hedder D8005. Så når man køber et af de TV, følger denne lille tablet til en værdi af omkring 3000 kroner med i kassen.


Tanken er at give merværdi til deres Smart TV. Den lille tablet kan nemlig fungere både som ekstra fjernbetjening til TV’et, men også som ekstra skærm hvor man lige ser med på TV fra køkken, arbejdsrum eller andre steder i hjemmet.


Den kan også fungere som touch game-controller til spil i TV’et.


?Konvergens og kommunikation mellem medieplatformene var det store samtaleemne på årets IFA-messe i Berlin. Jeg er derfor stolt over at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at prøve nogle af de mange smarte funktioner vores produkter i dag rummer, når vi i resten af året lægger en Galaxy S WiFi tablet med i pakken ved køb af et af vores 8-serie LED TV?, siger Ulrik Hvid, landechef for Samsung i Danmark.


Udover integration med TV’et er det også en ganske almindelig Android 2.2  tablet, der kan køre alle de Apps som kendes fra telefoner med Android Froyo.


På denne video optaget på årets IFA udstilling i Berlin viser Samsung mulighederne med Galaxy Wifi og deres Smart TV.


 


 


 Fakta


Galaxy S WiFi er baseret på operativsystemet Android Froyo og brugergrænsefladen Touchwiz. Har WiFi b/g/n. Udstyret med en Super Clear LCD-skærm på 5? (480×800 pixels), Processor på 1 Ghz, 8 GB intern hukommelse, Måler 141,3×78,2×11,9, vægt: 182 gram. 3,2 megapixels kamera bagtil og et VGA kamera på forsiden. USB 2.0. Adgang til AllShare, Social Hub, Android Market, Google Maps.


Galaxy S WiFi følger med i pakken, når du køber et 40, 46, 55 eller 60? UE-D8005 SMART TV i resten af 2011. Galaxy S WiFi sælges separat til en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner, og kan benyttes til Samsungs SMART TV i 7-serien (UE-D7005) med de samme funktioner som for 8-serien. Galaxy S WiFi fungerer desuden som fjernbetjening til alle Samsungs SMART TV.


 Samsung Galaxy WiFi S 5.0 følger med Samsung D8005 TV resten af året.


Annonce:
Forrige artikelSpilanmeldelse: Warhammer 40,000 Space Marine
Næste artikelMarantz SR5006 surround receiver er landet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.