Forside Nyheder

TDC TV får danske Apps


 


TDC TV udvider


TDC HomeEntertainment. Torsdag viser TDC deres bud på det digitale hjem frem for pressen, og det er samtidig premiere på danske Apps i TDC TV.


I takt med at hjemmet bliver mere og mere digitalt, ændres muligheder og adfærd. Hjemmets apparater smelter sammen, som forskellige “grene” på samme træ.


TV apparatet bliver til et Smart TV, med flere muligheder for at være en del af familiens underholdning. Den klassiske TV-seening kan suppleres med nye muligheder for indhold, underholdning og sociale netværk.


 


Det digitale hjem


Torsdag inviterer TDC?s direktør René Brøchner indenfor i hans hjem. René har ansvaret for tv, bredbånd og telefoni hos TDC, og har sammen med sin familie indrettet deres bud på fremtidens hjem.


Hjemmet er indrettet så familiemedlemmerne altid har adgang til alt på tv, pc?er og mobil.


TV’et bruges i samspil med mobilen, pc?en og internettet til at blive opdateret og underholdt samt at optage, vise billeder og spille musik. Det behøver ikke at foregå fra husalteret i stuen, på et specifikt tidspunkt. Det kan være fra børnenes værelse eller sågar fra et tv i et andet hjem.


TDC forventer at de mange nye mulighederne vil revolutionere hele den måde vi bruger vores TV på.


 


Premiere på Apps


Det vil de gerne dele med læserne af recordere.dk. Mere følger torsdag, når TDC løfter sløret for de nye muligheder.


Og så byder dagen samtidig på en premiere: Apps i TDC TV, med dansk indhold.


 

Annonce:
Forrige artikelR2D2 og C3PO besøger Elgiganten
Næste artikelTjek Philips smarte højttalerdocks til Android
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.