Forside Nyheder

Video smugkig: Se hjemmets TV fra en Android tablet


En af nyhederne i Slingbox App for Android Honeycomb er original-fjernbetjeninger med tryk


 


Slingbox er klar med et smugkig på en ny smart App, til TV på Android Honeycomb tablet-computere.


Slingbox produkterne er TV-tunere og video-input bokse, der giver mulighed for at se hjemmets TV og øvrige apparater per distance. Det kan være at se stuens TV-signaler et andet sted i hjemmet via netværk; Men det er også muligt at se med udefra internettet.


Via en Slingbox i hjemmet i Danmark vil det eksempelvis være muligt at sidde på ferien og se TV-kanalerne hjemmefra. Dertil kommer muligheden for at programmere nye optagelser på DVD-optageren o.lign.


Der findes allerede Apps til smartphones samt iPad, men her giver Sling Media, som er firmaet bag Slingbox produkterne, os et smugkig på den kommende App til Android Honeycomb tablet-computere.


Og der er også en nyhed, nu er det muligt at få den originale fjernbetjening frem på skærmen. Vel og mærke så man kan styre TV’et derhjemme ved tryk på fjernbetjeningen på skærmen. Det er noget som de først har fået til at virke under Android.


Tjek videoen herunder.


 


Annonce:
Forrige artikelMarantz LS502 er en ny reolhøjttaler
Næste artikelAnmeldelse af HTC Watch filmtjeneste
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.