Forside Nyheder

Elgiganten kritiseres for skjulte rabatter


 


Skjulte rabatter


Prisskiltet siger en ting, men prisen kan sagtens være en anden. Hvis man er en vaks bruger af internettet.


Stol ikke altid på prisskiltet i Elgigantens butikker. Med lidt behændighed kan der skaffes store rabatter. Det skriver Fyens Stifttidende.


Elgiganten kører nemlig to parallelle butikker, med hver deres priser. Dels er der selve kæden med varehusene, og så sælger de også på nettet.


På nettet er konkurrencen større, og der skal ikke betales husleje for butiksgrunde med god beliggenhed. Så ofte er varene billigere på nettet, i forhold til niveauet ude i de fysiske butikker. Butikkerne kan til gengæld vise varene frem, og falder du over et godt tilbud er det muligt at få varen med hjem med det samme.


 


Tjek prisen på nettet


Men hvad mange ikke ved, er at Elgiganten gerne sælger til internetpriserne ude i deres butikker, blot man spørger om det.


Så for den vakse internetbruger er der penge at hente, der kan ligefrem være store rabatter ved lige at tjekke prisen på nettet inden du handler. Fyens Stifttidende fandt en robotstøvsuger til kr. 3.499,- og da de oplyste at de kendte prisen på Elgigantens hjemmeside, fik de den for 1.999,-


Rasmus Kjeldahl, der er direktør i Forbrugerrådet, mener at Elgiganten diskriminerer de kunder, der ikke har mulighed for at gå på internettet.


“Det er i strid med, hvad jeg vil betragte som god skik for prismærkning”, siger han til Fyens Stifttidende.


Undertegnede har selv oplevet Elgigantens rabat-villighed. En Espresso-maskine faldt fra 4.399,- til 3.799,- blot fordi jeg spurgte hvilken af de to priser der var den rigtige. Den på nettet eller den i butikken. Så fik jeg den straks til den lavere internetpris.


Tippet er hermed givet videre.


Har du selv oplevet Elgigantens villighed til at matche priserne fra deres egen netshop, så skriv en kommentar.


 

Annonce:
Forrige artikelTDC skruer op for mobilt bredbånd
Næste artikelEurosport på Apple enheder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.