Forside Nyheder

Få din daglige dosis af Steve Jobs


Du kan få overdosis af Steve Jobs i dag med video af mindehøjtidelighed, interview med manden bag biografien ? Og selve biografien.


 


Apple har publiceret lang video fra firmaets fejring af Steve Jobs? liv, og nyhedsprogrammet 60 Minutes er klar med interview med Walter Isaacson, der har skrevet biografien om manden.


Trænger du til at starte ugen med et par videoer om en af IT-branchens mest interessante personligheder, Steve Jobs, så har vi godt nok. Apple har publiceret en 80-minutter lang video af firmaets mindehøjtidelig, hvor alle medarbejderne samledes for at fejre Apple-grundlæggerens liv.


Du kan blandt andet at se, hvad firmaets chefdesigner, Jonathan Ive, har at sige om sin tidligere ven. Det står klart, at de to havde et specielt og unikt partnerskab hos Apple.


Bemærk at du skal bruge en Mac eller en Apple-gadget med Safari-browseren eller en Windows-computer med Quicktime 7 for at se videoen.


Samtidig har den amerikanske nyhedskanal, CBS, også publiceret en større sag, hvor nyhedsmagasinet 60 Minutes tager en snak med Walter Isaacson, der har skrevet biografien om Steve Jobs.


Interviewet med Isaacson er opdelt i tre videoer, der kan ses herunder.


I dag er biografen om Steve Jobs også udkommet. Den kan blandt andet købes som iBook via iTunes for 115 kroner eller som Kindle e-bog fra Amazon.com til 14 dollars.


    


 

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse af Beosound 8
Næste artikelNyt motor-lærred: Lissau California
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.