Forside Nyheder

iGenius: TV-dokumentar om Steve Jobs


 


Discovery Channel sender nu en dokumentar-udsendelse om Steve Jobs. Se med første gang torsdag d. 20/10, eller se den her.


Discovery Channels dokumentar tager seerne med på den professionelle og personlige rejse, Jobs har foretaget, siden han startede Apple i 1976, præsenterede den første Machintosh i 1981, revolutionerede animationsfilmen med Pixar i 1995, ændrede musikindustrien med iTunes i 2003 og skabte en hel ny måde at kommunikere på med det ultimative succesprodukt, iPhonen, i 2007.


I dokumentaren ?iGenius: Steve Jobs? bringes interviews med en række personer, der er influeret af Steve Jobs på den ene eller den anden måde. Bl.a. tidligere Apple executives Jay Elliott og Andy Miller, sangeren Stevie Wonder og fysikeren Dr. Michio Kaku.


Dokumentaren om Steve Jobs bliver sendt første gang på Discovery Channel den torsdag 20. oktober kl. 21.00.


 

Annonce:
Forrige artikelAirplay højttaler fra Altec Lansing
Næste artikelSamsung Galaxy Nexus er præsenteret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.