Forside Indhold og distribution Musik

JBL Airplay højttaler


 


JBL OnBeat Xtreme


JBL OnBeat Xtreme (billedet ovenfor) er en dockingstation til Apple enhederne iPhone, iPod Touch og iPad.


Ved hjælp af Bluetooth trådløs højttalerteknologi kan du lytte til musik gennem OnBeat Xtreme, uden at det er nødvendigt at have enheden placeret i dockingstationen. Du har direkte adgang til indhold på alle Bluetooth-enheder som f.eks. smartphones, tablet-pc’er og computere.


Den kan anvendes til håndfrie opkald gennem Apples FaceTime eller Skype, så den kan også bruges som lyd til  videokonferencer. Den integrerede speakerphone arbejder sammen med Bluetooth-telefoner gennem en indbygget mikrofon, mens lyden forstærkes gennem Digital Sound Processing (DSP) og ekkoannullering.


Prisen er kr. 3.999,-


  


 


 JBL OnBeat Air wireless


JBL OnBeat Air wireless højttalerdock er den anden Airplay-dockingstation fra JBL og er kompatibel med og oplader alle iPads, iPhones og iPods.


OnBeat Air er udstyret med Airplay-funktionalitet, hvilket gør det muligt for brugeren at streame musik fra iTunes-biblioteket på enheder som Mac, pc, iPhone, iPad og iPod til et hvilket som helst rum i hjemmet over det eksisterende WiFi-netværk.


Et universalstik sørger for, at din iPad, iPod og iPhone bliver docket forsvarligt og giver dig mulighed for at dreje skærmbilledet på iPod og iPhone til bredformat eller højformat.


En infrarød fjernbetjening giver dig fuld kontrol over anlæggets indstillingsmuligheder og musiknavigering på tværs af rummet, mens dobbelte JBL Phoenix full-range transducere sikrer en fyldig og detaljerig lydoplevelse.


Der er også en USB-forbindelse, hvorigennem brugeren kan synkronisere enheder, når de er forbundet til musikbiblioteket i iTunes, og et 3,5 mm stereominijack, der passer til praktisk talt alle bærbare medieenheder.


Prisen er kr. 1.999,-


  


Kilde: Harman presse

Annonce:
Forrige artikelPanasonic skærer i plasma produktion
Næste artikelNu er Samsung størst på smartphones
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.