Forside Nyheder

Kablet til at lade alle mobile enheder


Sandberg kalder det selv et superkabel, og der er stik til de fleste mobile enheder. Det mest smarte er nok, at det næppe bliver væk.


EU kæmper for at få alle leverandører af mobile enheder til at skifte til MicroUSB, som fælles stik for opladning. Og nu har selv Apple overgivet sig og omend ikke bygget MicroUSB ind i deres iPhones og andre grej, så i det mindste lavet en adapter til MicroUSB.


Sandberg går en anden vej. De må have tænkt – hvad kan folk få brug for af stik? Og herefter samlet det hele i et og samme kabel. Smart? Tja, det bliver da ihvertfald næppe væk derhjemme.


Uanset om din mobil, tablet, MP3 afspiller, minikonsol, smartphone eller kamera hedder Apple, Sony Ericsson, Nokia, Samsung, LG, Sony eller stort set hvad som helst andet, så kan du nu lade den op med et enkelt kabel. Også selvom stikkene er meget forskellige.


Den ene ende af multi-kablet her er et almindeligt USB stik, som kan sættes i en computer, en spillekonsol, en netlader eller en billader. Ud af USB-stikkets anden ende går der ikke mindre end 10 forskellige kabler, som hver især passer til en mængde forskellige enheder.


Kablet er konstrueret så man kan lade flere enheder op samtidig, såfremt den strømkilde man har sat på kan trække det.


Det koster 99 kroner.


 

Annonce:
Forrige artikelApple forudså Siri i 1987
Næste artikelMusical Fidelity opgraderer M1 DAC
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.