Forside Indhold og distribution Musik

Musikstreamer med radio fra NAD


 
NAD C446 er en kombination af en DAB+/FM/internet-tuner og en trådløs netværksafspiller. Audiofilt opbygget.


NAD C446 er en kombination af en DAB+/FM/internet-tuner og en trådløs netværksafspiller. En spændende nyskabelse til stereoanlægget, hvis du gerne vil høre radio i høj kvalitet og samtidig udnytte de mange nye muligheder for at lytte til musik uden nødvendigvis at skulle sætte en cd-skive i afspilleren hver gang.


Den har indbygget netværksfunktion (trådløs eller via kabel), så du kan streame din musiksamling direkte til anlægget, uanset om musikken ligger på pc/Mac, netværksharddisk, iPhone/iPad/iPod touch eller Android-smartphone.*


Samtidig er den et ægte audiofilt produkt, med en indbygget D/A-konverter analogdel i høj kvalitet. Du får derfor det fulde udbytte af næsten alle lydformater, lige fra FM-radio, DAB og internetradio til komprimerede musikfiler og tabsfri FLAC/WAV fra computer, netværksharddisk eller USB-lagermedie.


På denne måde kan du opgradere dit “gamle” stereoanlæg, med et hav af spændende nye muligheder, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.


C446 fås i grafit og titanium finish, fjernbetjening medfølger.


Prisen er kr. 4.499,- og den kan opleves i Hi-Fi Klubbens butikker nu.


 


 


 


NAD C446 ? specielle fordele


+flot lydkvalitet både til radio og streaming
+komplet NAD C446 ? specielle begrænsninger


?ikke Video


På videoen her fortæller NAD om deres musikstreamer.Kilde: Hi-Fi Klubben


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.