Forside Nyheder

Nyt motor-lærred: Lissau California


 


Lissau California


Den danske lærreds-producent Lissau præsenterer nu deres nye reference for prisvenlige tab-tension motor-lærreder: Lissau California.


Med et California lærred bliver det nu muligt at få et motoriseret rulle-lærred med tab-tension, i en prisklasse hvor man tidligere måtte undvære den vigtige udspænding af dugen. Tab-tension systemet sørger for at dugen ikke bølger når den er rullet ned, hvilket hæver kvalitetsoplevelsen af billedet dramatisk.


Lærrederne er produceret efter Lissau’s specifikationer, og er målrettet til hjemmebio-brug. Dugen er en mat hvid dug (gain 1.0), der er uden kunstig kontrast-forbedrende overflade. Dette betyder at billedet opfattes helt jævnt og ensartet, uanset synsvinkel, og uden den hotspotting eller glimmer-overflade som andre billige tab-tension lærreder oftest trækkes med.


California leveres i tre forskellige størrelser: 78, 92 og 106 tommer. Alle størrelser har 50 cm drop-down (dvs. dugen kan rulles ud så billedet starter op til 50 cm fra kassetten). Kassetten leveres i hvid, og der medfølger en RF fjernbetjening, ligesom det er muligt at betjene lærredet via en styringsboks der er monteret på strømkablet.


 


Pris og tilgængelighed


78? 16:9 (173*97 cm billedmål):  kr. 4.799,-
92? 16:9 (203*114 cm billedmål):  kr. 5.799,-
106? 16:9 (234*132 cm billedmål):  kr. 6.999,-


Lissau California er klar til levering nu.


 


Kilde: Lissau presse

Annonce:
Forrige artikelFå din daglige dosis af Steve Jobs
Næste artikelInvesteringsbank: Apple bygger prototyper af TV nu
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.