Forside Nyheder

PlayStation 3 klarer 4K … sådan da


Sonys PlayStation 3 får en firmwareopdatering, så den kan sende 4K-fotos ud via HDMI-forbindelsen.


 


Sonys spillemaskine får understøttelse for 4K – men kun med stillbilleder indtil videre.


I sidste måned kunne vi berette om Sonys spritnye VPL-VW1000ES-projektor, der gør det muligt at få krystalklare 4K-oplevelser i hjemmebiffen. Men Sony står med det problem, at der er en udpræget mangel på indhold i den høje opløsning.


Det ændrer sig nok ikke lige med det samme, men i løbet af næste år vil ejere af VPL-VW1000ES kunne hygge sig med at smide fotos i naturlig 4K-opløsning op på lærredet. Sony har nemlig afsløret, at firmaets PlayStation 3 får en firmwareopdatering, der vil gøre det muligt for spillemaskinen at levere fotos i 4K-opløsning.


Hvad så med video, spørger du måske? Indtil videre vil Sony intet sige, men vi krydser fingre for en positiv overraskelse på CES-messen til januar i Las Vegas. Måske er det også for meget, at forlange 4K-video af en spillekonsol, der har fem år på bagen.


 

Annonce:
Forrige artikelNu kommer Nokias Windows-mobiler
Næste artikelLimited edition af Marantz stereo-sæt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.