Forside Nyheder

Plex har fået en gigantisk overhaling


Det nye Plex gør det nemt at afspille alverdens indhold på din computer og andet forbrugerelektronik, der kan køre klient-versionen af softwaren.


 


Mediecentersoftwaren Plex er et uhyre populære populært program og har i lang tid været foretrukket af mange Mac-brugere, der nemt og bekvemt har kunnet afspille alverdens indhold, både lokalt og netbaseret, på deres maskiner.


Nu er har Plex fået en gigantisk overhaling, der reelt betyder at der er tale om et helt nyt program. Den nyeste version, 0.9.5, er baseret på den nyeste, stabile udgave af XMBC, har forbedret filunderstøttelse, virker med optiske medier og kører mere flydende og bruger færre systemressourcer, lyder udmeldingen fra udviklerne. Der er nu også en Plex-klient til Windows, og den har endda fået integration med Windows Media Center. Læs mere om det hele på Plex-bloggen her!


Samtidig kan Plex-brugere også snart stikke hovedet i skyen med den myPlex-funktion, der automatisk holder styr på både medieservere og klienter, og giver dig adgang til indholdet lige meget hvor du befinder dig. Det betyder, at hvis du har siddet i stuen og set halvdelen af en film eller en tv-episode, så kan du se resten i hotelværelset i udlandet eller mens du sidder i toget og pendler til arbejde. Plex sørger automatisk for, at videoen streames ud via din (forhåbentlig fede) bredforbindelse og til din klient på din computer, tablet eller smartphone.


 Med myPlex-funktionen bliver det uhyrlig nemt at streame videoindhold fra din hjemmecomputer og til mobile og bærbare enheder.


 


Se Flash-video på din iPad


Den nye myPlex-funktion lader dig også kreere afspilningslister, så du eksempelvis kan markere et videoklip som du gerne vil se senere hjemme på stueskærmen. Med transcoding-funktionen i medieserveren vil du også kunne se en Flash- eller Silverlight-video på din iPad, iPhone eller iPod Touch. Du vil ligeledes nemt kunne gøre indhold tilgængeligt og dele det med venner og bekendte, der også har Plex installeret. Læs mere om myPlex lige her!


Som bagmændene gør opmærksom på her, så findes Plex også som klient til mange smart-tv og nyere Blu-ray-afspillere og hjemmebioanlæg, hvorfor du altså nemt vil kunne få indhold op på stuealtret.


 


Video demoer


Hvis du vil vide mere om Plex, så tjek de nyeste videoer fra Plex’s Vimeo-kanal her:  

Annonce:
Forrige artikelViaplay udvider
Næste artikelNu kommer Experts kæmpe-butikker
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.