Forside Nyheder

Runco LightStyle LS-1 projektor


 


LightStyle LS-1


Runco lancerer nu et nyt og lidt mere prisvenligt medlem i deres LightStyle serie af projektorer.


Den benævnes “entry-level” fordi det er den mindste i serien af Runco projektorer. Men den kræver nok aligevel et dybere greb i lommen for de fleste, med sit prisskilt på lige under 40.000 kroner. Men står den på ny projektor, og overvejer du at den skal være i den bedre ende, så er Runco bestemt en overvejelse værd.


Runco har brugt deres erfaring og viden fra deres store ultra-high-end serie og bygget hvad de selv kaldet markedets måske allerbedste projektor i den prisklasse. Pris og størrelse er halveret i forhold til Runcos større Q og VX modeller, men billedkvaliteten er stadig i høj klasse.


Hjertet i LS-1 er en 1080p 16:9 DLP Chip, der sammen med Runcos videoprocessering leverer de gode billeder til din hjemmebiograf. Ifølge importøren får man en videogengivelse, der føles ægte og naturlig, et billede som har et utroligt sortniveau, flot farvegengivelse samt en høj lysstyrke, og tilsammen giver det oplevelsen af ægthed og tilstedeværelse.


For optimal billedkvalitet i ethvert rum, kan projektoren ISF? kalibreres, så man sikrer optimalt samspil mellem projektor, rum og lærred.


Den er placeringsvenig. Der er Intelligent Lens Shift og kan den købes med både short throw og anamorphic linser, så der er stor fleksibilitet i forhold til både rum, lærredsstørrelse og billedformat.


I modsætning til Runcos store ultra-high-endprojektorer er LightStyle-serien mere kompakt med mulighed for montering på væg, i loft eller bare på et bord.


Der følger en fjernbetjening med, som er optimeret for brug i mørke.


Prisen er kr. 37.995,- og den fås i sort og hvid.


 Kilde: HTP

Annonce:
Forrige artikelDigitalmodtager til antenne og satellit.
Næste artikel1.000.000 iPhone 4S solgt på 24 timer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.