Forside Nyheder

Samsungs nye supermobil afsløret


Kommer Samsungs mobil til at se sådan her ud? Billedet er lækket på Tumblr.com, men det har ikke været muligt at verificere ægtheden.


 


Samsung Nexus Prime lanceres den 11. oktober sammen med det spritnye Android-operativsystem Ice Cream Sandwich. Nu er alle specifikationerne afsløret!


I forgårs kunne vi fortælle om Samsung Nexus Prime; den første mobil med Googles næste operativsystem, kendt under navnet Ice Cream Sandwich. Der er tale om et monster af en smartphone med en 4,65-tommer kurvet skærm med 720p HD-opløsning og Super AMOLED Plus-teknologi.


Nu er mobilens øvrige specifikationer blevet lækket. Først forlød det fra websiden BGR.com, at Nexus Prime ville få en 1,2-gigahertz dualcore-processor fra Texas Instruments, et 5-megapixel kamera og et batteri på 1750 milliampere, men sidenhen har en anonym Google-medarbejder hevet fat i Gsmarena.com og givet modstridende oplysninger.


Den anonyme Google-kilde fortæller til websiden, at Nexus Prime vil benytte Samsungs egen Exynos-dualcore-processor, og at den vil arbejde ved hele 1,5 gigahertz. Den vil være akkompagneret af PowerVR SGX543MP2-grafikchippen, der også er at finde i Apples iPad 2. Tilsammen skulle de to mikroprocessorer være i stand til at levere næsten svimlende ydelse. Kameraet på bagsiden skyder otte megapixel fotos, siger Google-kilden, og optager video med op til 1080p HD-opløsning. Batteriet levere hele 2050 milliampere.


Samsung Nexus Prime kommer angiveligt både med LTE- og HSPA-teknologi, og bliver afsløret ved et pressemøde i San Diego i USA på tirsdag klokken 20.30 dansk tid.


Google og Samsung livestreamer pressemødet på www.youtube.com/android.


Opdatering: Samsung og Google har nu udskudt deres fælles langcering af supermobilen og Ice Cream Sandwich.

Annonce:
Forrige artikelHTCs nye androide med monsterskærm og Beats Audio
Næste artikelChampions League bold i 3D
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.