Forside Nyheder

Smugkig på Steve Jobs’ biografi


 


Associated Press har fået fingrene i et eksemplar af Walter Isaacsons biografi om Steve Jobs. Der er saftige afsløringer i vente.


Den udkommer først på mandag, men allerede nu har Associated Press fået fingrene i et eksemplar af den længe ventede biografi om Steve Jobs.


Bogen, der er skrevet af den tidligere chefredaktør for Time Magazine, Walter Isaacson,  forventes at give indsigt i en af teknologiverdens mest private og omdiskuterede personligheder.


Associated Press afslører brudstykker fra bogen, blandt andet at Steve Jobs var så vred på Google og Android-operativsystemet, at han lovede at bruge alle kræfter og alle Apples penge på at ødelægge Android, som han anså baseret på stjålne ideer fra Apples iPhone. “Jeg er klar til termonuklear krig,” er manden citeret for at sige.


Bogen afslører, at Steve Jobs måske var delvist skyld i sin egen tidlige død. Han fortæller, at han afprøvede et væld af alternative behandlingsformer inden han endelig rettede opmærksomheden mod konventionel medicin.


Jobs fortæller også til Isaacson, at han så ned på de ledere, der blev hentet ind til at køre Apple efter han blev tvunget ud i 1985. Han beskriver dem som “korrupte folk” med “korrupte værdier” der kun var ude på at tjene penge.


Du kan læse hele artiklen fra Associated Press her!


 

Annonce:
Forrige artikelNu er Samsung størst på smartphones
Næste artikelSonus Faber Guarneri Evolution
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.