Forside Nyheder

Sony: Åh, nej, der har været hackere igen.


 


Opdateret kl. 16:55 


Op mod 93.000 konti er forsøgt kompromiteret, i et nyt massivt angreb mod Sony PlayStation Network og Sony Online Entertainment.


Sony oplever lige nu hvad der må kaldes endnu en dårlig dag. De står foran at tjekke og eventuelt reparere 1,6 millioner TV, og så kommer denne meldingen om endnu en mulig uretmæssig indtrængen i Sonys netværk.


Beskeden til brugere af PlayStation Network (PSN) og Sony Online Entertainment (SOE) indledes med ordene:


“An Important Message From Sony?s Chief Information Security Officer”


Oversat: En vigtig meddelelse fra Sonys chef for informations-sikkerhed.


I meddelelsen fortæller han om et udefra kommende forsøg på at komme ind på netværkene via 93.000 konti, fordelt med 60.000 konti i PlayStation Network og 33.000 konti på Sony Online Entertainment. De berørte konti er nu midlertidigt lukket.


Sony ved ikke hvor mange af de konti som det er lykkedes hackerne at komme ind på, men der blev kun registreret aktivitet på en mindre del af de berørte konti, før de blev lukket.


Sony forsikrer at ingen kreditkort-data er berørt. Men skulle der være hævet uretmæssige beløb, på køb brugerne ikke selv har foretaget, vil Sony refundere beløbet.


Læs hele meddelelsen på Sony PlayStation Blog


 

Annonce:
Forrige artikelPanasonic Viera Connect til blu-ray afspillere
Næste artikelSådan fungerer Apples Siri i virkeligheden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.