Forside Nyheder

Stofa også klar med a la carte TV


 


Stofa melder sig på banen med mere frit valg på TV-hylderne, eller næsten frit valg.


Med lanceringen af Stofas FritValg tager landets næststørste udbyder af kabel-tv et stort skridt i retning af helt frit tv-valg.


“Vi har drevet det frie valg så langt, som vi har kunnet. Vi begyndte på vejen frem mod frit tv-valg allerede for tre år siden – og i dag tør jeg godt påstå, at vi har markedets bedste tilbud til dem, som gerne vil vælge frit”, forsæller Stofas direktør for TV & Content, Jørgen Kristensen.


Med Stofas FritValg kan antenneforeningernes medlemmer vælge blandt hele 85 kanaler ovenpå foreningens grundpakke. Der skal vælges mindst fire kanaler – det skyldes et krav dels fra rettighedshavere dels fra de store tv-stationer.


Så ikke helt frit valg, men Stofa understreger at hele branchen i dag ruster sig til udviklingen fra tv-pakker til salg af enkelte tv-kanaler, og de forudser en nær fremtid, hvor alle danskere vil kunne vælge tv-kanaler helt frit.


“For en helt almindelig dansk familie vil det stadig både praktisk og økonomisk være en stor fordel at vælge en af de brede tv-pakker. Men for dem, der gerne vil se noget specielt eller måske bare ganske få tv-kanaler, vil FritValg være en gunstig mulighed”, fortæller Jørgen Kristensen.


FritValg bliver tilgængeligt for medlemmerne af antenneforeninger, der samarbejder med Stofa, fra den 17. oktober.


Se priserne her


 


 

Annonce:
Forrige artikelFilmtjenesten Voddler klar med abonnement
Næste artikelBeoSound 5 Encore i hvid
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.