Forside Nyheder

Adobe dropper også Flash til TV


 


Det er ikke kun på mobil-platformen at Adobe ikke længere vil udvikle deres Flash plugin. Det samme gælder browsere på TV-produkter.


I går kom nyheden om, at Adobe har valgt at droppe den videre udvikling af Flash for mobile enheder som smartphones og tablet computere. Men det viser sig at være mere vidtrækkende, også TV- og AV-produkter er ramt af beslutningen. Det skriver GIGAOM i dag.


I de senere år er internettet også på vej ind i TV’et, via Smart TV og andre løsninger. Men på et punkt slutter Flash-æraen også her, Adobe vil ikke længere understøtte Flash i TV-browsere.


“Adobe vil fortsat støtte de eksisterende Flash-licenstagere, der har planer om at understøtte Flash Player for web browsing på digitale hjem enheder og bruger Flash Player Portering Kit til at gøre det. Men vi mener, at den rette tilgang til at levere indhold på tv er gennem applikationer, ikke en web browsing oplevelse, og vi vil fortsætte med at fremme enhed og indhold udgivelse ad den vej.” udtaler Adobe overfor GIGAOM.


Så som på det mobile område vil de fortsat støtte de eksisterende licens-kunder. Dog mener de at vejen frem, for mere digitalt indhold på TV, er at gå igennem dedikerede Apps.


 

Annonce:
Forrige artikelTDK er tilbage
Næste artikelNy bindingsperiode på TV-abb. dømt ugyldig
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.