Forside Nyheder

Betal direkte fra dit TV


 


Det er europæisk premiere her i Danmark, når Panasonic i dag åbner for online betaling af Apps og tjenester direkte i TV’et.


Du kender det fra smartphones og tablet-computere, muligheden for at betale for Apps eller tillægsprodukter. Men hidtil har den slags ikke været muligt fra TV-apparaterne.


Men nu kommer det. Panasonic er den første Smart TV producent der begynder at tilbyde betaling direkte fra TV’et, og Danmark er første land i Europa som får det.


Snart kan du købe Apps og andre tjenester direkte fra dit Panasonic TV.


“Hos Panasonic vil vi gerne sikre, at vores Smart TV brugere har let adgang til de mest innovative applikationer. Ved at tilbyde direkte betaling, øges mulighederne og oplevelserne og TV’et som underholdningsplatform styrkes”. fortæller Fabian Roth, chef for Panasonic konsum TV i Europa.


Det er Digital River, en kendt betalingstjeneste på internettet, der står for håndtering af betalingerne.


Panasonics Smart TV med den nye betalingsløsning hedder Viera Connect, og her tilbydes TV-Apps i de syv hovedkategorier: Videoer, Musik, Sport, Sociale netværk, Nyheder, Spil, samt en fælles kategori for Livsstil, Helbred og Fitness. Viera Connect findes i 2011-modellerne af Panasonics TV, samt i 2010-modellerne via en software-opdatering. Men det er kun i 2011-modellerne at det bliver muligt at betale direkte fra TV’et.


Tidligere på året åbnede Panasonic en portal for udviklere af Apps til deres TV og blu-ray produkter. Besøg den her! 


 

Annonce:
Forrige artikelSony Ericsson: Alle 2011-mobiler får Ice Cream Sandwich
Næste artikelBoxer TV politianmeldt af forbrugerombudsmanden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.