Forside Nyheder

B&O klar med CD-rip til Beosound 5


 


Nyt tilbehør til musikanlægget Beosound 5 giver mulighed for at rippe CD’er udenom computeren.


Bang & Olufsen lancerer nu en løsning til de af deres kunder, der endnu ikke har taget den digitale musik fuldstændigt til sig, eller som stadig foretrækker også at have musikken på fysiske cd’er. Med denne nye CD Ripping Device, der monteres bag skærmen på styreenheden til Beosound 5, kan man overføre musik direkte fra cd’er til det interne musiklager.


Det hele foregår meget intuitivt. Man indsætter blot en cd, og derefter ripper enheden alle musiknumrene på cd’en, tilføjer albumcovere og oplysninger om sangen og albummet og starter afspilningen med det samme. Hvis der ikke er nogen tilgængelige oplysninger, kan de tilføjes manuelt og overføres via en tilsluttet computer.


Når en cd er blevet rippet, vises musiknumrene på listen over senest tilføjede numre og som en del af den fulde musiksamling.


Den nye CD Ripping Device ripper musik til BeoSound 5 i den højest mulige kvalitet, uden at B&O dog oplyser hvad det er.


Prisen er kr. 2.495,-


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.