Forside Nyheder

B&W: iPhone 4S har et AirPlay-problem


Bowers & Wilkins bekræfter, at der er et eller andet galt med AirPlay-understøttelsen i iPhone 4S.


 


Den engelske hi-fi-producent Bowers & Wilkins har orienteret Apple om en fejl i iPhone 4S, der skaber problemer med afspilning af musik via AirPlay.


Har du en iPhone 4S og kan du ikke få den til at afspille ordentligt og problemløst via AirPlay? Du er ikke alene? Websiden T3.com skriver, at iPhone 4S har en fejl i sin software, der betyder at mobilen ofte ikke kan forbinde ordentligt til AirPlay-højttalere, og at afspilningen ofte stopper uventet.


Fejlen er blevet bekræftet af den engelske hi-fi-producent Bowers & Wilkins, der blandt andet har stor succes med sit Zeppelin Air-højttaler, der var en af de første produkter på markedet med AirPlay.


Et kig på Apples egne support-foraer synes at indikere, at problemerne med AirPlay ikke er begrænset til IPhone 4S, men i stedet synes at gælde iOS5-softwaren på flere forskellige enheder.


Har du problemer med iPhone 4S, iOS5 og AirPlay? Lad os høre fra dig.


 

Annonce:
Forrige artikelSamsung vil satse på Google TV
Næste artikelDemo arrangementer med JVC projektorer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.