Forside Nyheder

Drømmeprojektoren fra Sim2


Ny projektor til hjemmebiografen? Den nye Sim2 Lumis 3D S starter ved 335 Kkr.


 


Italienske Sim2 er klar med en projektor, som kun de færreste har mulighed for at få fingrene i. Men man har vel lov til at drømme.


Vil du bygge din egen biograf, og vel og mærket en i verdensklasse? Så kontakt din bankrådgiver og find pengene til den nyeste model i C3X-serien fra Sim2.


Det italienske firma er klar med en model, Sim 2 Lumis 3D S, der har det hele. Den er baseret på den nyeste DarkChip4 Texas Instruments, der er monteret med “de fineste linser med Sim2’s properitære støbte aluminiumsoptik.”


Ved at bruge 3 DLP chip-teknologi er Sim2 i stand til at producere en projektor, der kan vise 3D-film uden at billedet opleves mindre dynamisk og mindre lysstærkt end ved normal 2D-visning.


Sim2 har derudover inkorporeret “Triple Flash”-teknologien, der ellers kun findes i den professionelle verden, og bringer billedfrekvensen op på hele 144Hz. Dermed elimineres oplevelsen af hakkende bevægelser ved hurtige panoreringer.


Projektoren kan kalibreres til både 2D og 3D, så du opnår optimalt billede ved begge fremvisninger. Denne kalibrering kan du selv stå for, eller du kan benytte en såkaldt “probe” der via autokalibrering måler fra lærredet, beregner og korrigere tilbage i projektoren.


Sim2 Lumis 3D S understøtter alle HDMI 1.4a-standarder og opfylder alle SD- og HD- farvestandarder. Derudover kan Sim2 Lumis også leveres i en Hyper Color-model, hvor Sim2 har bygget et avanceret slidsesystem ind i optikken. Det giver Lumis mulighed for at vise det større.


Sim2 Lumis 3D S kan leveres med flere typer linser afhængig af kasteafstand og lærreds størrelse samt i flere farver.


Interesseret? Læs mere på bigture.eu


 

Annonce:
Forrige artikelRussound lancerer iPad App
Næste artikelStor interesse for TDC TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.