Forside Nyheder

Her er Googles næste Android tablet


 


De to nye Google Motorola Xoom 2 tablet computere er nu annonceret, og dukker op i Storbritanien om få uger.


Er du klar til endnu en Android tablet, så kommer her seneste skud på stammen fra Motorola. Firmaet som Google er ved at overtage.


Der er ikke tale om én men to forskellige udgaver. En 10,1″ normal Android tablet, og så en mindre 8,2″ med fokus på media. Begge har Gorilla glas foran skærmen, for øget holdbarhed.


Begge byder på en 1,2 GHz dual-core CPU, med 1 GB RAM og 16 GB flash hukommelse. Begge kommer med “HD” displays, og Android Honeycomb 3,2 installeret. Så ingen Ice Cream Sandwich endnu, men mon ikke Motorola har en plan klar for senere opdatering.


Denne gang vil Motorola ikke ud i retsager med Apple og andre om design, så de har skabt et mere unikt udseende med kurvede hjørner.


Den store 10,1″ udgave vejer 599 gram og holder strøm i op til 10 timers brug. Den mindre 8,2″ Media Edition vejer 386 gram og holder strøm i op til 6 timers brug. Størrelsen er 253.9 x 173.6 x 8.8 mm for den store, og 139 x 216 x 8.99 mm for den lille.


Den store Xoom 2 byder på virtuel 3D surround sound.


Motorola Xoom 2 kommer til salg i Storbritanien og Irland fra midt i november. Intet om Danmark endnu.


 


 Kilde: Android Central

Annonce:
Forrige artikelNem indtastning på Sony Ericsson smartphones
Næste artikelRygte: Næste iPad bliver ikke iPad 3
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.