Forside Nyheder

HTC-monster med fire kerner afsløret!


HTC kommer med quadcore-processor og 4,7-tommer skærm med HD-opløsning. Regn med at se den tidligt næste år.


 


Kommende androide fra HTC er udrustet med lynhurtig quadcore-processor, masser af hukommelse og skærm med HD-opløsning.


Det ser ud til, at din smartphone nu får flere processorkerner end din bærbare computer. Pocketnow.com kan afsløre, at HTCs kommende Edge-mobil bliver udrustet med Nvidias Tegra 3-chip, der blandt andet indeholder fire processorkerner, der hver arbejder med 1,5 gigahertz. Som vi kunne fortælle her, så har den faktisk en femte kerne, der arbejder ved lavere hastighed som kan bruges til ikke-intensive baggrundsopgaver.


HTC Edge får en 4,7-tommer skærm med 1280 x 720-pixel HD-opløsning og hele én gigabyte hukommelse. Derudover forventes det, at mobilen får 32 gigabyte lagerplads, 8-megapixel kamera med bagbelyst billedsensor og Bluetooth 4.0


Lur os om Edge ikke også kommer med Beats Audio samt adgang til HTC Watch og andre indholdstjenester. Det forlyder, at HTC er på vej med HTC Listen (musikbutik, red.) og HTC Read (bogbutik, red.).


Regn med at den i løbet af de første tre til seks måneder af 2012, og med Android 4.0 med Sense. Vi glæder os til at lege med den på CES-messen i Las Vegas til januar og/eller Mobile World Congress i Barcelona til februar.


 

Annonce:
Forrige artikelStofa Zaptor giver snigpremiere på Borgen
Næste artikelGratis TV fra Boxer i 2 uger
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.