Forside Nyheder

LG går ind på markedet for Hotel-TV


 


LG satser nu også på specielle TV-løsninger til hoteller med systemet ProCentric V


Med LG Hotel-TV kaldet ProCentric V kan et hotel uden kæmpe investeringer tilbyde gæsterne en informationskanal direkte på TV’et i hotelværelserne. Gæsten kan f.eks. finde oplys­ninger om hotellet og nabolaget.


LG Hotel-TV er bygget op omkring et brugervenligt og intuitivt menusystem, hvor hotellets medarbejdere kan indlægge oplysninger om hotellets egne faciliteter som f.eks. restaurant, bar eller kurbad samt faciliteter og seværdigheder i nabolaget. Systemet indeholder en brugervenlig kanaloversigt, hvor gæsten kan se, hvilke tv-kanaler hotellet tilbyder, og på den måde hurtigt finde sine foretrukne kanaler.


Hotellets medarbejdere kan fjernopdatere samtlige indstillinger på fjernsynene uden at skulle ind på hvert evig eneste værelse. Systemet understøtter i dag alle større europæiske sprog inklusive svensk og finsk. De øvrige nordiske sprog inklusive dansk kommer med fra årsskiftet.


ProCentric V kan også benyttes til at streame videoklip, og er forberedt til udvidelser som vejrudsigter og TV-guides.


 

Annonce:
Forrige artikelEr dette B&Os nye hemmelige Apple-produkt ?
Næste artikelGoogle åbner musikbutik
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.